Kjolar

Upptäck nyttiga tips och råd om kjolar

Odd Molly kjol - fakta och tips

Kjolar från Odd Molly är populära världen över. Märket, som i grunden är svenskt, har idag återförsäljare i 35 olika länder. De flesta kjolar från Odd Molly är knälånga silkeskjolar, lämpliga för sommarhalvåret.

Odd Molly är i grunden ett svenskt klädmärke som tillverkar tunikor, klänningar, blusar, toppar och kjolar. Märket grundades så sent som 2002 av Karin Jimfeldt-Ghatan och Per Holknekt i samband med att dessa två samspråkade under en kafferast i Stockholm.

Kjolar från Odd Molly – eftertraktade världen över

Odd Molly kjolar är idag kända – och eftertraktade – världen över; ett faktum som också påverkar prissättningen på märkets produkter. En Odd Molly kjol är knappast billig – räkna med att betala minst en femhundring. För denna summa får du dock en kvalitetskjol av silke eller bomull, försedd med unika färgkombinationer i vild, bohemisk stil. Odd Molly kjolar har sällan volanger, däremot vågor och veck i riklig omfattning. Kombinera därför en Odd Molly kjol med en skjorta eller topp som matchar kjolens mönster.

Odd Molly online

Odd Mollys produkter återfinns hos flera hundra återförsäljare runt om i världen. Märkets framgångssaga beror främst på att damkläder från Odd Molly äraccepterade och omtyckta i alla samhällsklasser – med störst kundkrets hos medelklasskvinnor. Den som vill suga in inspiration kan förslagsvis besöka märkets hemsida – oddmolly.com – för att ta en närmare titt på Odd Mollys fullständiga produktutbud.

Reklamlänkar

Populära märken

Kjoltyper och stilar

Alternativa inköpsställen