Kjolar

Upptäck nyttiga tips och råd om kjolar

Kjol H&M - fakta och tips

Köp en kjol från H&M om du är ute efter en billig kjol av kortare variant. Priserna på H&M-kjolar börjar runt 50-lappen och slutar en bra bit under 500 kr.

H&M tillhör storsäljarna bland kjolar. Allt som oftast har butikskedjan minst ett 30-tal kjolar i lager – dessa kan i regel köpas i H&M:s lättnavigerade webbutik. Kjolar från H&M är billiga – för 50 kr kan man i skrivande stund köpa en figurnära minikjol i fyra färgalternativ. För 199 kr finns i skrivande stund en trendig jeanskjol, medan vågiga och volangförsedda kjolar kostar från 150 kr och uppåt.

Korta kjolar från H&M

I sortimentet från H&M finns uteslutande korta eller knälånga kjolar i olika utföranden. Den som vill ha en långkjol får således söka sig till en annan butik. En påtaglig fördel med korta och knälånga kjolar är emellertid att de är lätta att handla online – förutsatt att du är bekant med H&M:s storleksmärkning (H&M anger tyvärr inte midjemåtten hos sina kjolar i webbutiken). Korta kjolar behöver inte anpassas efter din figur i samma utsträckning som långa kjolar, då man inte behöver utarbeta ett snyggt fall hos kortare kjolvarianter. Att köpa en H&M-kjol online är således tämligen problemfritt.

Måttabell på hemsidan

På H&M:s hemsida finns en måttabell där man kan jämföra kjolarnas storlek i förhållande till midjemått, stussmått och bystmått. I kjolsammanhang är midjemåttet det mest intressanta – därför är det en fördel om du som är förstagångsköpare av H&M-kjolar jämför ditt midjemått med den måttabell som finns tillgänglig på hemsidan.

Reklamlänkar

Populära märken

Kjoltyper och stilar

Alternativa inköpsställen